Известие

Collapse
No announcement yet.

Разрешен проблем с ГИ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разрешен проблем с ГИ

Имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!
    Ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапана.
    Аз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем3 дни карах добре и накрая пак проблемслучайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолетот 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедобъдете живи и здрави момчета!!!Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 18:40.
    sigpic 155ex 159ex 530new

Да не се задавиш с голям залък само ...
    Иначе поздравления за възродената кола !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
      Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване
      Last edited by Tedo; d.m.y г., 18:09.
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
        Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
        Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване
        то е ясно къде ще идвамповече няма да стъпа при ония глупаци нищо че е в гаранция още 1.3г.Тедо,трябва да почерпя!

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Да не се задавиш с голям залък само ...
        Иначе поздравления за възродената кола !
        устата ми е достатъчно голяма и ще се надявам че няма да се задавямерси за поздравленията
        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
          имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапанааз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем3 дни карах добре и накрая пак проблемслучайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолетот 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедобъдете живи и здрави момчета!!!Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!
          Газаджиики много... Като се сгрее времето може да направим една сверка ,тъкмо да проверя новия редуктор как се справя...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Working...
          X